home/Program

24th Conference on Isoprenoids, Białystok, September 9-12, 2018

The pdf-version of the Conference Program is available for downloading here.

 

Sunday (Sept. 9)

Monday (Sept. 10)

Tuesday (Sept. 11)

Wednesday (Sept. 12)

 

Ibis Styles Hotel

University of Białystok Campus

Ibis Styles Hotel

8:30 - 9:00

 

REGISTRATION

 

 

 

 

Morning Session

9:00 - 9:15

 

Conference Opening

plenary (30 min)

plenary (30 min)

9:15 - 9:30

 

plenary (45 min)

9:30 - 9:45

 

plenary (30 min)

plenary (30 min)

9:45 - 10:00

 

10:00 - 10:15

 

plenary (30 min)

plenary (30 min)

plenary (30 min)

10:15 - 10:30

 

10:30 - 10:45

 

plenary (30 min)

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

10:45 - 11:00

 

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

11:00 - 11:15

 

COFFEE

COFFEE

COFFEE

11:15 - 11:30

 

11:30 - 11:45

 

plenary (30 min)

plenary (30 min)

plenary (30 min)

11:45 - 12:00

 

12:00 - 12:15

 

plenary (30 min)

plenary (30 min)

plenary (30 min)

12:15 - 12:30

 

12:30 - 12:45

 

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

12:45 - 13:00

 

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

13:00 - 13:15

 

LUNCH

LUNCH

LUNCH

13:15 - 13:30

 

13:30 - 13:45

 

13:45 - 14:00

 

 

 

 

Afternoon session

14:00 - 14:15

 

Visiting UwB

Campus and Professor Andrzej Myrcha Natural Science Museum

plenary (30min)

plenary (30min)

14:15 - 14:30

 

14:30 - 14:45

 

plenary (30min)

plenary (30min)

14:45 - 15:00

 

 

 

Afternoon session

plenary (30min)

oral commun. (15 min)

15:00 - 15:15

 

plenary (30 min)

oral commun. (15 min)

15:15 - 15:30

 

oral commun. (15 min)

COFFEE

15:30 - 15:45

 

plenary (30 min)

oral commun. (15 min)

oral commun. (15 min)

15:45 - 16:00

 

COFFEE

POSTER SESSION

(15:45-16:45)

 

plenary (30min)

16:00 - 16:15

 

REGISTRATION

(Ibis Styles Hotel)

 

 

 

 

 

BIAŁYSTOK

SIGHTSEEING

TOUR

(17:00-18:30)

plenary (30 min)

16:15 - 16:30

plenary (45 min)

16:30 - 16:45

oral commun. (15 min)

16:45 - 17:00

oral commun. (15 min)

17:00 - 17:15

COFFEE

 

 

EXCURSION TO TYKOCIN

AND KIERMUSY

 

BANQUET IN KIERMUSY

 

(17:00-23:00)

 

Conference Closing

17:15 - 17:30

plenary (30 min)

17:30 - 17:45

17:45 - 18:00

plenary (30 min)

18:00 - 18:15

 

 

18:15 - 18:30

oral commun. (15 min)

18:30 - 18:45

oral commun. (15 min)

18:45 - 19:00

 

19:00 - …

WELCOME PARTY

(Ibis Styles Hotel)

DINNER (Ibis Styles Hotel)